1. U bent hier
  2. Arrow sepperator Sponsorplan

Sponsorplan

Wij zoeken sponsoren voor 46 kansarme kinderen uit Beregszász, Oekraïne, die in juni/juli voor 3 weken met vakantie naar Overijssel komen.

In 1997 is Europa Kinderhulp (EKH) begonnen met het naar Nederland halen van kansarme kinderen uit Beregszász e.o. in de Oekraïne. De eerste drie jaar heeft EKH zelf voor de financiering gezorgd. Daarna is SKB opgericht om voor de financiën te zorgen.
In de maand juni zijn deze kinderen voor een vakantie van drie weken in Overijssel.

Op deze manier kunnen ze tijdens de vakantieweken aansterken en volop genieten. Ze bouwen een relatie op met de gastgezinnen waar ze worden ondergebracht en zo ontstaat een band die vaak jaren lang blijft bestaan. De kinderen kunnen tot hun vijftiende jaar mee op deze vakantiereis. Ze worden hier erg door bemoedigd en gaan positief gestemd terug naar hun eigen huis en vaderland, met de wilskracht om in Oekraïne te vechten voor een goede toekomst.

De organisatie van deze vakantieweken, zoals het selecteren van kinderen/gastgezinnen en de begeleiding van de reis, wordt verzorgd door EKH. De financiële afwikkeling wordt verzorgd door SKB. Voor volgend jaar is een bedrag begroot van € 16.500,--, (€ 320,-- per kind) waarmee 46 kinderen en 3 begeleiders een verblijf van 3 weken kan worden aangeboden.
SKB is op zoek naar bedrijven, instellingen en particulieren die dit werk willen ondersteunen.
Wij vragen u of u onze stichting een warm hart wilt toedragen en de reis voor één of meerdere kinderen mogelijk wilt maken.
Bel mij terug

Wenst u meer informatie? Vul hieronder uw telefoonnummer in en wij nemen z.s.m. contact met u op.