1. U bent hier
  2. Arrow sepperator Nieuws
  3. Arrow sepperator Gezellige middag voor ( oud ) vrijwilligers.

Gezellige middag voor ( oud ) vrijwilligers.

11 02 2024 Gezellige middag voor ( oud ) vrijwilligers.
 
Op zaterdag 3 februari heeft SKB een gezellige middag gehouden in Nieuwleusen. De reden van deze gezellige middag was om enige mensen in het zonnetje te zetten die de afgelopen jaren op de een of andere manier hun steentje hebben bijgedragen om de vakanties voor de kinderen uit Beregszasz mogelijk te maken.
Drie begeleidsters die met de kinderen mee kwamen tijdens het verblijf in Holland, werden gehuisvest bij drie echtparen. Zij hadden minimaal elf jaar hun verblijf bij deze “gastgezinnen”. Verder heeft een iemand hamburgers en braadworstjes voor de barbecue beschikbaar gesteld voor de gezellige avonden die er werden gehouden. Eveneens was er iemand die ruimte beschikbaar stelde op zijn terrein, rond de Kerstdagen, waar SKB dan kerststukjes e.d. kon verkopen. Tot slot werd de waardering uitgesproken aan een echtpaar voor het feit dat zij al jaren markten en beurzen bezoeken met een stand met SKB spullen.
 
Onder het genot van koffie met gebak en een drankje en een hapje werden er vele anekdotes verteld en bleek dat zij allen met een goed gevoel terugkeken op hun vrijwilligerswerk.
En zoals al vaker is gememoreerd: om de vakanties mogelijk te maken is er uiteraard geld nodig maar zijn vrijwilligers ook zeer belangrijk.
Zonder vrijwilligers zou er ook geen SKB zijn.
 
Bel mij terug

Wenst u meer informatie? Vul hieronder uw telefoonnummer in en wij nemen z.s.m. contact met u op.