1. U bent hier
  2. Arrow sepperator Verslagen
  3. Arrow sepperator * Gezellige avond SKB 2017

* Gezellige avond SKB 2017

Zo langzaam maar zeker wordt het een traditie om de gezellige avond van SKB te houden op camping Starnbosch te Dalfsen.
Vrijdagavond 14 juli was het weer zover.
Rond zeven uur druppelden de eerste gastgezinnen met kinderen binnen. Doordat het een groot deel van de dag had geregend was de opkomst wat minder dan vorig jaar. Gelukkig bleef het de hele avond droog.
 
De kinderen konden gebruik maken van het zwembad. Voor de kleintjes was er ook een springkussen aanwezig waar gretig gebruik van werd gemaakt.
Vorig jaar werd er vanwege zijn 80ste verjaardag door Berend Jan Kouwenhoven hamburgers aangeboden. Dit jaar deed hij dit voor zijn 81ste verjaardag. Helaas kon hij zelf niet aanwezig zijn bij deze avond, maar volgend jaar hopen we hem weer te mogen begroeten. De hamburgers en worstjes vonden gretig aftrek.
Terwijl een ieder zijn maag kon vullen was er ook gelegenheid om plankjes te kopen voor het rad van avontuur. Zowel het rad als de verkoop van de plankjes liep als een trein. Veel prijswinnaars konden na afloop met een prijsje huiswaarts keren.
 
De ouderen konden gezellig met elkaar kletsen en hun ervaringen uitwisselen over de diverse zaken en zo tegen tien uur keerden de meesten weer tevreden en zonder nat te worden huiswaarts.
Kortom een geslaagde avond.
 
Bel mij terug

Wenst u meer informatie? Vul hieronder uw telefoonnummer in en wij nemen z.s.m. contact met u op.