1. U bent hier
  2. Arrow sepperator Nieuws
  3. Arrow sepperator SKB nieuwsbrief januari 2018

SKB nieuwsbrief januari 2018

28 01 2018 Beste gastouders en andere lezers,
Als eerste willen wij u als bestuur van SKB een voorspoedig en bovenal gezond 2018 wensen.
Vorig jaar hebben wij het gewenste aantal van drie nieuwsbrieven gehaald, uiteraard willen wij dit jaar dat aantal ook weer halen.
 
Data
Laten we beginnen met de zaken en data die nu reeds bekend zijn.
De vakantie kinderen komen dit jaar van zaterdag 7 juli tot en met zaterdag 28 juli.
Noteer deze data, voor zover u ze nog niet wist in uw agenda. De gezellige avond zal worden gehouden op vrijdag 13 juli, maar daar komen wij later nog even op terug.
 
Rommelmarkt Oosterkerk Zwolle.
Op 17 februari is er van 10.00 tot 14.00 uur aan het Koewegje 2 in de Oosterkerk te Zwolle een rommelmarkt, Daarvan komt een gedeelte van de opbrengst ten goede aan SKB. Als u deze zaterdag niets te doen heeft, schroom dan niet om naar deze gezellige markt te komen.  Spullen voor de rommelmarkt kunnen  ingeleverd worden tot en met 16 febr. Neem contact op met  Karst Mulder 06-44448896.
 
 
Compostactie 3 maart Nieuwleusen
Op zaterdag 3 maart is er de jaarlijkse huis aan huis compostactie in Nieuwleusen. De afgelopen jaren was deze actie een groot succes met een mooie opbrengst. Een opbrengst die we nodig hebben om de vakantiereizen te kunnen continueren. We zoeken voor deze dag nog meer vrijwilligers, die kunnen helpen met het deur aan deur verkopen. Vooral sjouwers en nog een paar mensen met auto + aanhanger (rijbewijs!) zijn we nodig !,
We gaan rijden van 9:00 uur tot ca 17:00 uur, Koffie en lunch wordt verzorgd.
WIE WIL ER HELPEN !? het mag ook alleen een ochtend of middag zijn. Jeugd vanaf ca. 14 jaar zijn ook van harte welkom. We hopen er samen een gezellige dag van te maken met een mooie opbrengst voor SKB.
U kunt zich opgeven bij hans-pekkeriet@pekkeriet.nl 
 
Mensen met auto en aanhanger zijn we nodig                  

Oude mobiele telefoon actie
Tijdens de compostactie kunnen mensen ook hun oude mobiel telefoon inleveren. Wanneer u zelf nog in bezit bent van oude, niet meer gebruikte mobieltjes dan kunt u deze ook bij SKB inleveren. Deze telefoons kunt u bijvoorbeeld inleveren bij de aankomst c.q. vertrek van de bus, of op de gezellige avond.
 
 
De gezellige avond voor de Oekraïne groep, ANDERE LOCATIE ?
Deze is op vrijdagavond 13 juli. Misschien zijn er mensen onder u die zeggen dat ze een keer een andere opzet van deze avond willen hebben en misschien een andere locatie verkiezen. Als u hierover een idee heeft laat het aan het bestuur weten. Iedere goede suggestie wordt bekeken. En misschien zegt u wel dat u dit een keer wilt organiseren. Ook daar valt over te praten.
 
Oranje Fonds Collecte
In de maand mei (22 tot en met 26)  mei wordt de Oranje Fonds Collecte gehouden.  Wanneer u in uw woonplaats wilt collecteren voor SKB dan kan dat. De helft van de opbrengst is dan voor SKB en de andere helft gaat naar het Oranje fonds. U kunt zich opgeven bij hans-pekkeriet@pekkeriet.nl 
 
Mega piratenfestijn
Een Mega piratenfestijn is een feestavond vol met optredens van ongeveer 30 artiesten die een aantal meestal Nederlandstalige liedjes zingen. Zoals Jan Smit, Ancora, Jannes, Harten tien en nog veel meer!
Per persoon verdien je € 47,50 en dit geld is dan natuurlijk voor SKBJ
Wij zoeken nog ongeveer 7 personen vanaf 16 jaar en ouder om een avond mee helpen achter de bar bij een Mega piratenfestijn. Op 20 april is deze in Barneveld en op 27 mei in Zelhem.
Als je mee gaat moet je er wel rekening mee houden dat je eind van de middag al vertrekt en pas rond middernacht weer thuis komt! Hoe het vervoer precies geregeld gaat worden overleggen wij als we een team bij elkaar hebben gekregen!
Lijkt het jullie gezellig en leuk om samen met ons een avond achter de bar te helpen voor het goede doel SKB en tevens te genieten van het Nederlandstalige levenslied….. dan horen wij dit graag!
Als je mee wilt doen graag aanmelden bij; bianca_roebertsen@hotmail.com
 
Bestuursleden en medewerkers
Nog steeds zoekt het bestuur enige bestuursleden en medewerkers. Door wat uitbreiding verlicht dat de taken van de huidige medewerkers en zoals u weet: Vele handen maken licht werk. U hoeft er echt geen uren per week aan te besteden, maar zo nu en dan de handen uit de mouwen steken kan geen kwaad en u zult zien dat het nog een aardige bezigheid is.
 
Wij kunnen het niet alleen!!
 
Bel mij terug

Wenst u meer informatie? Vul hieronder uw telefoonnummer in en wij nemen z.s.m. contact met u op.