1. U bent hier
  2. Arrow sepperator Nieuws
  3. Arrow sepperator Gezellige avond 13 juli 2018

Gezellige avond 13 juli 2018

16 07 2018 Gezellige avond 13 juli 2018
 
De kinderen uit Beregszasz zijn weer in Overijssel om te genieten van een heerlijke vakantie bij gastouders.
Zoals gebruikelijk wordt dan ook door SKB een gezellige avond georganiseerd.
De locatie is de laatste jaren camping Starnbosch te Dalfsen, waar SKB gastvrij wordt onthaald.
Dit jaar waren de weersomstandigheden ons zeer gunstig gezind.  Daardoor was de avond beter bezocht dan vorig jaar. Mochten we vorig jaar nog 27 gastkinderen verwelkomen, dit jaar waren het er 33. Hun gastouders hadden (de meeste ook met hun eigen kinderen) de weg naar Dalfsen kunnen vinden.
Uiteraard waren ook diverse medewerkers van Europa Kinderhulp aanwezig en niet te vergeten de begeleidsters uit de Oekraïne.
 
Na het openingswoordje van de voorzitter konden de kinderen zich te goed doen in het zwembad. Er werd nadrukkelijk op gewezen dat kinderen die niet konden zwemmen, zwembandjes om moesten doen. Voor de kinderen die geen belangstelling hadden om te zwemmen was er een springkussen, waar ook gretig gebruik van gemaakt werd.
Terwijl de kinderen zich vermaakten konden gastouders onder het genot van een drankje met elkaar of met medewerkers en begeleiders een praatje maken.
In de tussentijd werden de barbecue voor de hamburgers en braadworstjes geïnstalleerd. Ook werd het rad van fortuin opgezet met daarbij een tafel waarop de vele prijzen werden geëtaleerd.
 
De barbecue met alles er op en eraan was beschikbaar gesteld door slagerij Kouwen en de heer Kouwen. Laatstgenoemde mochten we ook verwelkomen.
 
Toen de kinderen uitgezwommen en uitgesprongen waren was het tijd voor een broodje hamburger en het rad van fortuin. Met het rad werden er vele rondes gedraaid en iedere maal waren in een mum van tijd de plankjes met de nummers verkocht. De kinderen genoten enorm van het rad van fortuin en voor SKB was het een leuke bron van inkomsten.
 
Rond tien uur vertrokken de mensen weer richting huis en SKB kon terugkijken op een zeer geslaagde gezellige avond.
 
Bel mij terug

Wenst u meer informatie? Vul hieronder uw telefoonnummer in en wij nemen z.s.m. contact met u op.