1. U bent hier
  2. Arrow sepperator Informatie
  3. Arrow sepperator Jaarverslag SKB 2016

Jaarverslag SKB 2016

Jaarverslag Stichting Kinderhulp Beregszasz 2016
 
In 2016 heeft SKB 45 kinderen uit Beregszasz met hun begeleiders kunnen verwelkomen in Overijssel van 2 juli t/m 23 juli.
 
In 2016 zijn er drie bestuursvergaderingen geweest en wel op 19 januari; 31 mei en 13 september.
Op 18 oktober is er een overleg geweest met twee bestuursleden van Europa Kinderhulp over het contract van 2017. Van Europa Kinderhulp waren daarbij aanwezig mevrouw van Aller (Algemeen voorzitter) en de heer Mous (penningmeester). SKB werd vertegenwoordigd door de heren Pekkeriet en Beekveldt.
 
Op zaterdag 5 maart is de inmiddels jaarlijkse compostactie in Nieuwleusen gehouden. Door inbreng van vele vrijwilligers is dit weer een groot financieel succes geworden.
 
Op vrijdag 8 juli is er de gezellige avond georganiseerd door SKB. Deze werd gehouden op camping Starnbosch te Dalfsen. Door de heer Kouwen werd hier i.v.m. zijn 80ste verjaardag aan alle aanwezigen op een broodje hamburger getrakteerd.
 
SKB heeft weer op diverse markten en rommelmarkten gestaan. Zoals de rommelmarkt in Zwolle in de Oosterkerk, op kerstmarkten in Ommen, Dalfsen, Zwolle en Westenholte. Ook waas SKB aanwezig bij de familiedagen in Raalte tijdens het verblijf van de gastkinderen.
 
Momenteel heeft SKB vier bestuursleden. Een van de bestuursleden heeft zich teruggetrokken. SKB is naarstig op zoek naar minimaal nog twee bestuursleden en we hopen er op deze vacatures zo spoedig mogelijk te kunnen invullen.
 
De website van SKB is in een nieuw jasje gestoken en dat geldt ook voor de folder.
 
In 2016 is SKB er weer in geslaagd om de financiën bij elkaar te krijgen om  de kinderen uit Beregszasz een zorgeloze vakantie aan te bieden in Overijssel.
 
 
Bel mij terug

Wenst u meer informatie? Vul hieronder uw telefoonnummer in en wij nemen z.s.m. contact met u op.