1. U bent hier
  2. Arrow sepperator Informatie
  3. Arrow sepperator Jaarverslag SKB 2020

Jaarverslag SKB 2020

JAARVERSLAG 2020
 
Dit jaar hebben wij helaas weinig te vermelden in het jaarverslag. Ook bij SKB werd door corona het een heel ander jaar de gebruikelijk. Laten wij in ieder geval hopen dat de “normale” wereld weer terugkomt in 2021, hoewel de voortekenen nog niet geweldig zijn.
In mei vorig jaar werd duidelijk dat de vakantie kinderen uit Beregszasz door corona niet konden komen. Uiteraard een enorme teleurstelling voor hun maar ook voor de gastouders.
 
2020 was ook het jaar dat SKB haar twintig jarig jubileum zou vieren, maar extra activiteiten hiervoor hoefden niet geregeld te worden.
 
Toch waren er nog twee acties die wel door konden gaan. Dat was de compostactie in Nieuwleusen en de kerstmarkt bij de kerstbomenveerkoop in Ommen.
 
Door het niet doorgaan van vele activiteiten waren er in 2020 daarom veel minder inkomsten. Het bestuur gaat in de bestuursvergadering van januari bekijken hoe we dit gaan oplossen.
 
De gebruikelijke bestuursvergaderingen stonden op een laag pitje en het overleg dat er tijdens het vakantieverblijf van de kinderen wordt gehouden met Europa Kinderhulp kon geen doorgang vinden.
 
We kijken daarom terug op een triest 2020 en hopen dit jaar op verbetering.


 
Bel mij terug

Wenst u meer informatie? Vul hieronder uw telefoonnummer in en wij nemen z.s.m. contact met u op.