1. U bent hier
  2. Arrow sepperator Informatie
  3. Arrow sepperator Jaarverslag SKB 2018

Jaarverslag SKB 2018

Jaarverslag SKB 2018

In 2018 is het SKB weer gelukt om een vakantie te financieren voor 46 kinderen uit Beregszasz, Oekraïne. De organisatie lag in handen van Europa Kinderhulp.
De  46 kinderen werden door drie mensen uit Beregszasz begeleid. De vakantie was van zaterdag 7 juli tot en met zaterdag 27 juli.
 
De gezellige avond is gehouden op 13 juli op camping Starnbosch in Dalfsen. Er was veel belangstelling voor deze avond, dat zal mede door het mooie weer gekomen zijn. De heer Kouwen sr. en   slagerij Kouwen zorgden voor de ingrediënten voor de barbecue.
 
Het bestuur heeft in 2018 drie vergaderingen gehad en wel op dinsdag 16 januari, dinsdag 16 april en maandag 10 september.
Eveneens is er een overleg geweest met vertegenwoordigers van Europa Kinderhulp en de begeleidsters uit Beregszasz. Dit was tijdens de vakantie van de gastkinderen in juli.
Tot slot was er op 18 december een overleg met de voorzitter van EKH. Daarbij is het contract voor 2019 ondertekend en is er gesproken over zaken die beide organisaties tegenkomen.
 
Op 3 maart is de jaarlijkse compostactie geweest in Nieuwleusen. Hoewel het behoorlijk fris was en weinigen zich al met het tuinonderhoud bezighielden, was er weer een opbrengst die tot tevredenheid leidde.
 
Verder zijn er weer de nodige markten geweest. In februari was er de rommelmarkt in de Oosterkerk te Zwolle. Er waren kerstmarkten in o.a. Ommen en Dalfsen. Er was de Koniginnemarkt in Nieuwleusen. Ook is er meegedaan aan de Biestemarkt in Genemuiden en de Berkenfair in Zwolle.
Voor de gastouders was er de koekactie.
Te melden valt verder dat de mobiele telefoonactie het hele jaar is doorgelopen. Hiervoor geldt het motto dat alle kleine beetjes helpen. Dus wanneer u nog oude mobiele telefoons heeft dan kunt u deze altijd inleveren bij een van onze bestuursleden.
 
Door  enige vrijwilligers is er meegeholpen met barwerkzaamheden bij de diverse Piratenfestivals.
 
Er zijn in 2018 drie nieuwsbrieven uitgegaan en op de website staan  de diverse wetenswaardigheden vermeld.


 
Bel mij terug

Wenst u meer informatie? Vul hieronder uw telefoonnummer in en wij nemen z.s.m. contact met u op.